یکشنبه 31 اردیبهشت 1391 | 19 مه 2012  

tourist اخبار مالزی / توریست آنلاین مالزی
پنجشنبه, 20 بهمن 1390 | 09 February 2012
کمک جن‌های مسلط به زبان انگلیسی به دانش‌آموزان مالزیایی

alt

دانش‌آموزان مالزیایی برای قبولی در امتحانات زبان انگلیسی از جن‌ها کمک می‌گیرند.

به گزارش توریست مالزی و به نقل از استار، دانش‌آموزان یک موسسه آموزش عالی در منطقه کلانگ ولی برای قبولی و گرفتن نمرات بالاتر در امتحانات زبان انگلیسی از جن‌هایی کمک می‌گیرند که به زبان انگلیسی مسلط هستند.

این جن‌ها درون برگ‌های افسون شده‌ای خانه کرده‌اند که دانش‌آموزان آنها را به قیمت 350 رینگیت از یک جادوگر خریداری می‌کنند.

برخی از دانش‌آموزانی که به دلیل گرفتن نمره‌های ضعیف از این جن‌های مسلط به زبان انگلیسی کمک گرفته‌اند مدعی شده‌اند که نمرات آنها به مراتب بهبود پیدا کرده است.

ازمان 22 ساله، یکی از این دانش‌آموزان گفت: مهم نیست که کسی حرف من را باور نکند، نمرات من و دوستم ثابت کرد که این طلسم موثر است. استفاده از این طلسم بسیار راحت است، چون نیاز به هیچ دعا و یا آهنگی ندارد.ما تنها طلسم خریداری شده را درون جیب خود می‌گذاریم و سر جلسه امتحان می‌رویم.

یک دانشجوی 23 ساله نیز به نام رشید گفت: تا پیش از استفاده از این طلسم نمرات من لب مرز بود و دستکم 10 نفر دیگر را نیز می‌شناسم که از این طلسم‌ها استفاده کرده‌اند.

برگشت به صفحه اول فرستادن به ایمیل ارسال به دوستان در فیس بوک به اشتراک بگذارید مشاهده در قالب PDF فایل پی دی اف چاپ نسخه چاپی

به ما بپیوندید

اخبار ایران

6 4 3 5 2 1

Copyright 2007-2012 © www.touristmy.com
استفاده از مطالب سایت توریست آنلاین فقط با ذکر منبع مجاز است
close touristmy.com عکس هفته ارتباط مستقیم تبلیغات facebook Rss لینک های مرتبط